Salater med grønkål


Salat: stegt chorizo, grønkål, persille, rød-løg, tomet, fennikel og rød peber vendt på pan-den i olie fra chorizoen.

Dressing: olie fra chorizoen, olivenolie, lys bal-camico, salt og peber.


Salat: spidskål, grønkål, rødløg, agurk, fen-nikel, ristede mandler, rød peber og mango.

Dressing: olivenolie, granatæble balcamico, salt og peber.


Salat med spidskål, grønkål, rødløg, agurk, eda-mame bønner og valnødder.

Dressing: olivenolie, lime/hyldeblomst balca-mico, salt og peber.


Salat med spidskål, grønkål, rødløg, appelsin, valnødder, agurk og granatæblekerner.

Dressing: olivenolie, granatæble balcamico, salt og peber.


Salat med bulgur, grønkål, rødløg, ristede pin-jekerner, kapers og bagte tomater.

Dressing: olivenolie, lime/hyldeblomst balca-mico, sennep, salt og peber.


Salat med spidskål, grønkål, agurk, rødløg, ka-pers, granatæblekerner, mandariner.

Dressing: olivenolie, blåbær/havtorn balcami-co, salt og peber.


Salat med grønkål, vild risblanding, grønne linser, agurk, rødløg, kapers, ristet strimlet rød peber.

Dressing: olivenolie med lemon, lime/hylde-blomst balcamico, salt og peber.