Salater med rodfrugter


Ingredienser: gulerødder, spidskål, rødløg, tørrede tranebær og valnødde valnøddeolie, granatæble balcamico, salt og peber.


Ingredienser: gulerødder, bolcher rødbeder, pastinak, ristede pinjekerner, bred bladet persille. Rodfrugterne skæres/strimles og sauteres let i olie(der skal stadigvæk være bid i dem) / olivenolie, hvid balcamico, hvidløg, salt og peber.

 


Ingredienser: strimlet gulerod, spidskål, rødløg, edamame bønner, og kapers olivenolie, hvid balcamico, sennep, salt og peber.


Ingredienser: spidskål, quinoa, ristede strimlede bolcher rødbeder, edamame bønner, rødløg, agurk, kapers og ristede pinjekerner / olivenolie, hvid balcamico, lidt sennep, lidt hvidløg, salt og peber.


Ingredienser: gulerødder, spidskål, rødløg, agurk, edamame bønner og val nødder olivenolie med lemon, lime/hylde-blomst balcamico, salt og peber