Salater med spidskål


salat: spidskål, tomater, agurk, rødløg, blomkål, friskbælget ærter, en håndfuld af; citronbasilikum, alm. Basilikum, broncefennikel, citronmelisse og blomsterkarseblade.

Dressing: olivenolie med lemon, the og rabarberbalcamico, salt og peber.


salat: spidskål, rødløg, blomkål, kapers, mandler ristet med hvidløgssalt, ristet rød peberfrugt, esdragon.

pyntet med blomsterkarse.

Dressing: olivenolie, dijonsennep, hvid balcamico, hyldeblomst, æble, limebalcamico, salt og peber.


salat: spidskål, rødløg, agurk, friskbælgede ærter, asparges, radiser, blomkål, forskellig farvet tomat, broncefennikel og citronbasilikum.

Dressing: olivenolie med lemon, grøn the og rabarberbalcamico, salt og peber.


salat: spidskål, agurk, rødløg, friske ærter, radiser, asparges, esdragon og citronbasilikum.

Dressing: olivenolie, olivenolie med lemon, the-rabarber balcamico og salt


salat: spidskål, rødløg, agurk, friske ærter og asparges, radiser, fennikel, ristede græskarkerner og dild.

Dressing: olivenolie, hvid balsamico, æbleeddike, salt og peber.


salat: spidskål, rødløg, mango, ærter, rød peber, tomater, basilikum.

Dressing: olivenolie med lemon, balcamico med hyldeblomst, æble og lime, salt og peber.